/Прочитано:

432

ЖИВКО МИЈАТОВИЌ АНД ПАРТНЕРС објавува оглас за вработување правник

ЖИВКО МИЈАТОВИЌ АНД ПАРТНЕРС ДОО Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Огласот трае до 29.10.2017

Работно место: правник

Работен однос: определенo на 3 месеци

Работно време: 8-16 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 22.000,00

Контакт:

Адреса: Даме Груев 3 -2/11, Центар, Скопје

Тел. 070 234920