/Прочитано:

292

Инфографик за поднесувањето претставки и поплаки пред Судскиот совет

Институтот за човекови права во рамките на проектот „Акција за поголема транспарентност, отчетност и ефективност на Судскиот совет на РМ“ објави  инфографик за претставки и поплаки пред Судски совет на РМ. Инфографикот може да се преземе на следниот линк.