/Прочитано:

279

Институт за човекови права: Видео од третиот мониторинг извештај за работата на Судскиот совет и Советот за утврдување на факти

Институтот за човекови права објави видео од третиот мониторинг извештај за периодот од мај до јули 2017 за работата на Судскиот совет на Република Македонија и Советот за утврдување на факти. Видеото е изработено во рамките на проектот „Зголемен јавен надзор врз работата на Судскиот совет на РМ и Советот за утврдување на факти“.