/Прочитано:

209

МП: Оглас за вработување на асистент на постојаниот твининг советник и на јазичен асистент

Министерството за правда објавува оглас за вработување на асистент на постојаниот твининг советник и на јазичен асистент. Детали за огласoт на следниот линк.